Pusztaszabolcsi Agrár Zrt.
Gazdaságunkról

Gazdaságunkról

Pusztaszabolcson, a Mezőföld szívében fekvő kizárólagosan magyar tulajdonban lévő tejgazdaságunkban 600 holstein-fríz tehén naponta 12.000 liter tejet ad, melyből minőségi termékeket készítünk.

Gazdaságunk hisz abban, hogy a minőség a legjobb ajánlólevél. Ennek tükrében a tejtermelés minden mozzanatára a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk, hogy csak is a legkiválóbb termékek kerülhessenek az Ön asztalára.

Az egészség a helyes táplálkozásnál kezdődik. Nincs ez másképp a teheneknél sem. Éppen ezért törekszünk arra, hogy a takarmány minél nagyobb részét mi magunk állítsuk elő. Mi ezzel a módszerrel tudjuk biztosítani az állatállomány számára az első osztályú élelmet, ami végső soron a tej ízvilágában is visszaköszön.

Teheneink étrendjének fő részét a szálas takarmányokból készült szenázs adja, amely mesterséges tartósítószerektől, adalékoktól és génmódosított alapanyagoktól mentes.

gazdaságunk
Tejüzemünk egy manufaktúraszerűen felépülő kis üzem. Nem törekszünk ipari mennyiségek gyártására, ezért a kisebb darabszám mellett magasabb minőséget tudunk elérni, mint a nagyüzemi tejgyárak.